top of page

Rijinstructeur opleiding bij Rijschool Academie

Wil jij rijinstructeur worden? Volg dan een rijinstructeur opleiding bij de beste opleidingsinstituut voor instructeurs!

Opleiding rijinstructeur

Rijschool Academie is een opleidingsinstituut dat al lange tijd rij-instructeurs traint en bijspijkert, zodat zij hun leerlingen in de toekomst op een hoogwaardige manier kunnen lesgeven en hen kunnen helpen hun rijbewijs te behalen. Wij hebben ons toegelegd op het efficiënt en kwalitatief opleiden van instructeurs.

Bij Rijschool Academie kun je een opleiding volgen tot rijinstructeur voor auto's, aanhangwagens en motoren, en ook bijscholing volgen voor WRM. Veel mensen vinden deze opleidingen interessant vanwege de economische onzekerheid en de kans op een nieuwe carrière met franchisemogelijkheden. Als je je opleiding bij Rijschool Academie afrondt, zijn er verschillende rijscholen in heel Nederland die op zoek zijn naar rijinstructeurs.

Werken als rijinstructeur

Bij Rijschool Academie kun je snel een rijinstructeur opleiding volgen. Onze lessen zijn speciaal gericht op het examen en worden gegeven door ervaren docenten. Wij bieden examengerichte lessen, verzorgd door experts, om jou voor te bereiden op het examen. Het grootste deel van onze studenten slaagt in de eerste keer!

Na het afronden van de opleiding heb je de mogelijkheid om je eigen rijschool te starten of te wer een bestaande rijschool. Ook zijn er franchisemogelijkheden beschikbaar, waarmee je direct een klantenkring en een goede reputatie krijgt. Rijschool Academie biedt bovendien 100% baangarantie als auto rijinstructeur.

In heel Nederland hebben we opleidingslocaties waar je de rijinstructeursopleiding kunt volgen. Deze locaties zijn te vinden in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Breda, Den Haag, Utrecht, Tilburg en Den Bosch. Na het behalen van je diploma, ben je gereed om direct aan de slag te gaan bij één van de vele rijscholen in Nederland. Onze opleidingen zijn gedetailleerd en bieden verschillende groeimogelijkheden, zoals een opleiding tot motorinstructeur of rijinstructeur voor aanhangwagens.

De rijinstructeur opleiding

Bij Rijschool Academie kun je terecht voor een opleiding tot rijinstructeur of bijscholing. Wij staan bekend om onze hoge slagingspercentages en hanteren de laagste prijzen in de branche. Kies nu voor de beste opleider van rijinstructeurs: Rijschool Academie.

Bij Rijschool Academie krijg je les van instructeurs met een hoog opleidingsniveau en een persoonlijke mentor die je gedurende je lessen begeleidt. Je mentor is altijd beschikbaar als je thuis oefent of vragen hebt en je kunt altijd per e-mail contact met hem of haar opnemen. Door de goede band die je met je mentor opbouwt, begrijpt hij of zij wat je meemaakt. Alle extra's dragen bij aan het hoge slagingspercentage van Rijschool Academie waar we trots op zijn.

Het aantal rijscholen groeit snel, dus als je nu een rijinstructeursopleiding volgt, maak je veel kans op een leuke baan bij een professionele rijschool in de buurt. Het is mogelijk om te werken voor een lokale rijschool of om je eigen rijschool te starten. Rijschool Academie garandeert 100% werkgelegenheid en biedt zelfs franchisemogelijkheden aan. Verschillende Nederlandse top rijscholen zoeken regelmatig nieuwe instructeurs, dus er zijn genoeg vacatures beschikbaar.

Opleiding rijinstructeur

OPENINGSTIJDEN

Kom langs bij Rijschool Academie

Ma - vr: 10:00 - 21:00 uur
Za: 12:00 - 18:00 uur
Zo: 12:00 - 18
:00 uur

Putselaan 40
3074 JB, Rotterdam

rijinstructeur opleiding
bottom of page